Voorstellen

Ik ben Linda de Jong en woon samen met Derk in Beusichem. Samen met mijn ouders heb ik een melkveebedrijf.

Wij zijn beide opgegroeid met honden.
Ik wilde graag een hond waar ik van alles mee kon doen en ben toen opzoek gegaan naar een ras dat bij me paste. In 2005 heb ik de toller leren kennen, en dit ras sprak me dermate aan dat ik me erin ben gaan verdiepen. Vooral het werkvermogen en de speelsheid van de tollers sprak me erg aan. 

Alliance de la Vie Barkarole 'Caya' is in mei 2007 bij ons komen wonen, zij komt van Kennel Alliance de la Vie van Annemiek Nuijten-Vink uit Roosendaal. Met Caya heb ik diverse sporten beoefend, Caya is jarenlang meegeweest met de praktijk jacht wat ze met heel veel plezier deed. Ze was een super fijn jachthondje. Caya geniet nu van haar pensioen.

Uit het eerste nestje van Caya hebben we een teefje aangehouden Desire of Red Glory 'Jillz'. Jillz heeft al een aantal gehoorzaamheidscursussen gevolgd en we jarenlang met veel plezier behendigheid getraind en recreatief jacht wat ze helemaal geweldig vind. Jillz heeft op show diverse titels gewonnen, nu als veteraan haalt ze ook super resultaten, met onder ander Best in Show Veteraan. Jillz is een echte show queen.

In augustus '12 is Alba Nuadh Elina Di Stevie 'Jeevi', bij ons komen wonen. Jeevi komt van kennel Alba Nuadh van Kelly van Eijndhoven uit Son waar ze een geweldige start heeft gehad. Met Jeevi heb ik behendigheid en jacht getraind.

In 2014 hebben we Ziva 'Final Fantasy of Red Glory' aangehouden uit Caya haar laatste nestje. Ziva heeft in haar eerste levensjaar meerdere titels gewonnen op shows, en ze doet het super in de jacht, ook G&G vind ze leuk om te doen.
Ziva heeft veel aanleg voor de jacht, dat laat ze zien in zowel de praktijkjacht als met de jachtproeven.

Abby 'Caribbean Rumba of Red Glory' is een pup uit Jillz haar 2e nestje. Abby heeft inmiddels diverse titels behaald op shows en ook met de jachtproeven laat ze mooie resultaten zien, hopelijk gaan we nog vele mooie resultaten behalen in de toekomst.

Regelmatig zijn wij te vinden op shows en jachtwedstrijden.

Omdat ik met Caya een nestje wilde fokken heb ik de kennelnaam 'of Red Glory' aangevraagd.
Het eerste nestje is geboren op 24 september 2010.

Ik ben lid van de Nova Scotia Duck Tolling Retriever Club Nederland, de Belgian Tollerclub, de Duitse Retriever Club en de Zweedse Tollerclub.